Odhalení nejlepšího ovoce v Blox Fruits 2024: Váš dokonalý průvodce (2024)

Ve fascinujícím světě Roblox Blox Fruits je Satanův konečný výsledek základním kamenem elektřiny a nabízí hráčům řadu dovedností, jak zvítězit nad nepřáteli a procházet náročnými situacemi.

Ať už byly získány prostřednictvím obchodů nebo naraženy naprostým úspěchem, tyto plody jsou rozděleny do tří odlišných kategorií: Přírodní (Paramecia), Elementární (Logia) a Beast (Zoan). V tomto průvodci odhalujeme seznam úrovní s hodnocením největších plodů v Blox Fruits, po kterém následuje analýza a informace o cenách, které hráčům pomohou v jejich snaze o nadvládu.

Pochopení seznamu úrovní nejlepšího ovoce Blox

Náš seznam úrovní je pečlivě veden s ohledem na faktory, jako je vzácnost, cena a celková hodnota, abychom hráčům poskytli plán k nejžádanějšímu ovoci v Blox Fruits. Od vrcholu úrovně S až po hloubku úrovně D je umístění každého ovoce pečlivě promyšleno, aby bylo hráčům umožněno v jejich úsilí o hledání ovoce.

Nezapomeňte také prozkoumat Účty Blox Fruits pro vylepšení vašeho herního zážitku. U7BUY má vysokou autoritu v oblasti prodeje účtů Roblox a získal nadšené recenze. Jakékoli potřeby související s herními službami lze splnit na U7BUY.

Nejlepší Ovoce v Blox Fruits

V obrovském prostoru Blox Fruits se hráči setkají se třemi odlišnými druhy ďábelského ovoce, z nichž každý nabízí jedinečné atributy a strategické výhody. Díky rozmanitému seznamu 39 druhů ovoce, který je v současné době k dispozici, může výběr optimálního ovoce hluboce ovlivnit vaši cestu hrou. Pojďme se ponořit do nejlepších výběrů ze tří druhů ovoce:

Nejlepší Zoan nebo Beast Fruits

Plody Zoan nebo Beast poskytují podstatná vylepšení v broušení i boji, díky čemuž jsou velmi vyhledávané hráči, kteří chtějí posílit svou sílu. Zatímco většina vyniká v poskytování významné hodnoty, ovoce Falcon zaostává ve srovnání se svými protějšky. Nicméně v Blox Fruits kralují další druhy ovoce S a A, jako Kitsune a Leopard, které nabízejí v žáru bitvy nesrovnatelné výhody.

Nejlepší Logia nebo Elemental Fruits

Ovoce Elemental nebo Logia, i když je snadněji dostupné, vyžaduje jemnost, aby bylo možné efektivně ovládat. Dark a Dough se vynoří jako vynikající soupeři v vrstvě S a předvádějí svou impozantní zdatnost, když jsou šikovně využiti. Díky strategickému využití v Blox Fruits mohou tyto elementární plody zvrátit průběh jakékoli konfrontace a upevnit svou dominanci na bitevním poli.

Nejlepší Paramecia nebo Natural Fruits

Paramecia neboli přírodní ďábelské plody, běžně se vyskytující po celém světě Blox Fruits, vykazují širokou škálu užitečnosti a účinnosti. Od impozantního Venom a Shadow v úrovni S až po méně žádoucí Chop and Spin v úrovni D, každé ovoce představuje jedinečné herní příležitosti a výzvy. S pečlivým zvážením mohou hráči využít tyto přírodní plody k překonání překážek a prosazení své dominance.

Odhalení vitríny Blox Fruits: Delikátní ukázka Devil Fruits

Nyní, když jsme nahlédli do úrovní, vydejme se na vzrušující cestu výstavní skříní Blox Fruits, kde se podíváme na nejžádanější ďábelské ovoce a ponoříme se do jejich druhů, cen a jedinečných výhod:

1. Tmavé ovoce:

Typ: Logia (Elemental)

Cena: 500,000 950 $ (Beli) / XNUMX $ (Robux)

Výhody: Manipulace s temnotou, vykreslování nehmatatelnosti a spouštění silných útoků založených na stínech. Nabízí impozantní obranu a útok.

2. Ovoce Kitsune:

Typ: Zoan (Beast)

Cena: 5,000,000 3,000 $ (Beli) / XNUMX $ (Robux)

Výhody: Proměna v legendárního hybrida lišky a člověka, který zvyšuje hbitost, rychlost a smyslové vnímání.

3. Ovoce s jedem:

Typ: Paramecia (Natural)

Cena: 3,000,000 2,450 $ (Beli) / XNUMX $ (Robux)

Výhody: Vytváření a manipulace s jedovatými látkami, provádění smrtících útoků a vysilujících nepřátel. Nabízí všestranný útok a obranu.

4. Ovoce Phoenix:

Typ: Zoan (Beast)

Cena: 1,800,000 2,000 $ (Beli) / XNUMX $ (Robux)

Výhody: Síla znovuzrození a regenerace, umožňující obnovu po zranění a odolnost v boji.

5. Ovoce z těsta:

Typ: Paramecia (Natural)

Cena: 2,800,000 2,400 $ (Beli) / XNUMX $ (Robux)

Výhody: Generování a manipulace s těstem, vytváření obranných bariér a rozpoutání ničivých útoků. Nabízí všestrannost v útoku i obraně.

6. Leopardí ovoce:

Typ: Zoan (Beast)

Cena: 5,000,000 3,000 $ (Beli) / XNUMX $ (Robux)

Výhody: Promění se v hrůzostrašného hybrida leoparda a člověka, který dodává sílu, hbitost a dravé instinkty. Ideální pro dominanci v boji a cestování z bodu A do bodu B.

7. Šumivé ovoce:

Typ: Paramecia (Natural)

Cena: 2,100,000 2,100 $ (Beli) / XNUMX $ (Robux)

Výhody: Generování a manipulace s vibracemi, uvolnění ničivých rázových vln a otřesů. Nabízí silný útočný potenciál k ovládnutí bojiště.

8. Ovoce Buddhy:

Typ: Zoan (Beast)

Cena: 1,200,000 1,650 $ (Beli) / XNUMX $ (Robux)

Výhody: Transformace do velké entity podobné Buddhovi, která poskytuje obrovskou sílu a odolnost. Ideální pro ochranné kompetence a pozemní útoky.

9. Ledové ovoce:

Typ: Logia (Elemental)

Cena: 350,000 750 $ (Beli) / XNUMX $ (Robux)

Výhody: Generování a kontrola ledu, vytváření mrazivých větrů a konstrukcí. Nabízí všestrannost v útoku, obraně a průchodu.

10. Ovoce T-Rex:

Typ: Zoan (Beast)

Cena: 2,700,000 2,350 $ (Beli) / XNUMX $ (Robux)

Výhody: Promění se v hrůzostrašného Tyranosaura Rexe, který mu dodává nesmírnou velikost a dravost. Ideální pro drtivou hrubou sílu.

11. Dračí ovoce:

Typ: Paramecia (Natural)

Cena: 4,500,000 2,600 $ (Beli) / XNUMX $ (Robux)

Výhody: Vylepšené fyzické schopnosti, včetně síly a obratnosti. Navíc poskytuje schopnost produkovat ohnivé útoky, jako jsou ohnivé projektily nebo dýchající plameny. Nabízí rovnováhu útoku a obrany.

Vydejte se na svou cestu

S přitažlivou touhou po ďábelském ovoci, které máte k dispozici, se vydejte na vzrušující cestu rozsáhlým světem Blox Fruits. Ať už se snažíte dominovat v boji, hbitě brázdit moře nebo rozpoutat zničující útoky, existuje ďábelské ovoce, které utváří každou touhu.

Vybírejte moudře, využijte vnitřní sílu a vydejte se za slávou v Blox Fruits!

Odhalení nejlepšího ovoce v Blox Fruits 2024: Váš dokonalý průvodce (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Carey Rath

Last Updated:

Views: 5381

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Carey Rath

Birthday: 1997-03-06

Address: 14955 Ledner Trail, East Rodrickfort, NE 85127-8369

Phone: +18682428114917

Job: National Technology Representative

Hobby: Sand art, Drama, Web surfing, Cycling, Brazilian jiu-jitsu, Leather crafting, Creative writing

Introduction: My name is Pres. Carey Rath, I am a faithful, funny, vast, joyous, lively, brave, glamorous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.